Oud en Nieuw

Met oud en nieuw hadden we gasten bij ons thuis. Ik blijf dat toch fijn vinden, omdat je dan de hele gluten(vrije!) handel in eigen beheer hebt. Zo is het ook voor ons een ontspannen avond. (En hoeven we ons niet in te houden met een glaasje in verband met het naar huis rijden 😉)

Dus maakte ik verse soepen, een buffetje en natuurlijk de nodige oliebollen. En volgens familie traditie niet alleen appelflappen, maar ook ananas en banaan “flappen”. 

De dag voor oudjaar: lekker oliebollen bakken!

Prikkers met uitgeholde kerstomaatjes met een blaadje basilicum en een bolletje mozzarella. En amuse lepels met hammouse met komkommer blokjes. 

Zelfgemaakte guacamole, zalmsalade en makreelsalade. Met toastjes van mrs. Crimble. 

Oliebollen, ananas, banaan en appel. 

Restjes op nieuwjaarsdag. 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s